Pastafyllningar

Räkor

Du behöver:

Ca. 20 räkor
2 msk ricottaost
2 msk riven parmesan
2 msk riven mozzarella
1 msk hackad dill

Gör så här:

  1. Skala och hacka räkorna
  2. Blanda all ost, dill och räkor i en skål och börja portionera ut på din pasta

Pesto

Du behöver:

2 msk pesto (gärna hemmagjord)
2 msk ricottaost
2 msk riven parmesan
2 msk riven mozzarella

Gör så här:

Blanda alla ingredienser och portionera ut på din pasta

Parmaskinka

Du behöver:

4 skivor parmaskinka
2 msk ricottaost
2 msk riven parmesan
2 msk riven mozzarella

Gör så här:

  1. Hacka parmaskinkan i småbitar
  2. Blanda all ost med skinkan och så är det dags att portioner ut detta på pastan

Svamp och spenat

Du behöver:

120 gram babyspenat
10 champinjoner
Smör
1 dl kesella
Salt
Peppar
Parmesanost till servering
Olivolja till servering

Gör så här:

  1. Stek spenaten i lite smör och krama ur vätskan, hacka den fint
  2. Hacka svampen och fräs även den i smöret (använd samma panna som till spenaten), hacka sedan i fina bitar
  3. Blanda alla ingredienser och lägg ut på pastan, skär kuddar och låt vila en stund innan den kokas i 3-5 minuter
  4. Riv färsk parmesan över din ravioli, ringla gärna lite olivolja över och servera omgående

Lämna en kommentar